Ontwikkelingswerk Theo Kiewiet Gezondheidszorg India/Nepal/Kenia


Dutch version

English version

Deutsch

Fotoserie India daklozen en sponsorgezinnen

Fotoserie ontwikkelingswerk in Kenia

Seed Foundation Nepal


. Start

. Historie
. India
. Nepal
. Kenia
. Foto/video
. Projecten
. Financiën
. Nieuws
. Links

. Contact

.-.-.-.-.-.-.

SPONSORS

Pretty Life: natuurlijk en aangenaam leven

 

In alle projectdorpen van de stichting Ontwikkelingswerk Theo Kiewiet wordt er gratis gezondheidszorg verleend aan ernstig zieken en gehandicapten.
Gemiddeld zijn er ongeveer tien patiënten per jaar die hulp krijgen voor een operatie, een behandeling, medicijnen of hulpmiddelen. Diverse kinderen in India en Nepal met schisis (hazenlip) zijn succesvol geopereerd. Twee patiënten in Kenia en Nepal hebben een oogoperatie ondergaan en blindheid is voorkomen en ze kunnen weer zien. Gehandicapte kinderen in India en Nepal hebben hulpmiddelen gekregen om mobieler te worden.
Diverse kinderen en volwassenen met botbreuken zijn behandeld en ziekten van meer gecompliceerde aard zijn succesvol behandeld.

De gezondheidszorg is continu beschikbaar voor ernstige gevallen voor de inwoners van Marathalli, Killpennathur, Pachbhaiya, Bulechia en omstreken. De kosten worden gedekt door incidentele giften die door particulieren beschikbaar worden gesteld, bijvoorbeeld giften die op een verjaardagsfeest bijeen zijn gebracht.
Voor alle kinderen in Bulechia hebben we preventieve gezondheidszorg gepland. Daar krijgen alle kinderen een klamboe om malaria een halt toe te roepen en medicijnen tegen wormen (bilharzia, darm en huidwormen) en multi-vitaminen voor een goede conditie op school.
Dit wordt uit een particuliere gift en een collecte gefinancierd.

 

eXTReMe Tracker
© Stichting Ontwikkelingswerk Theo Kiewiet